Monday, September 8, 2014

НОЛЕ ГО ПРИФАТИ НОВИОТ ПРЕДИЗВИК...

НОЛЕ ГО ПРИФАТИ НОВИОТ ПРЕДИЗВИКОТ од ДЕТЕТО ОД ОУ КОЛЕ НЕДЕЛКОВСКИ – Скопје, МАКЕДОНИЈА

" Среќен сум што Новак ја прифати мојата акција и ја постави на својата веб страница.
        Јас знам дека Енергијата на љубов, изразена преку бакнежи може да направи чуда...
     Мојата желба е да бидат милиони бакнежи испратени до тебе, Шампиону со чисто срце. Ти си ни пример на сите на Балканот, дека можеме да израснеме во Шампиони и успешни луѓе.
        Затоа да превземеме Акција и да продолжиме со видеата...
        Следниот Гренд Слем е Твој "

Радан Станковиќ – ОУ Коле Неделковски, Скопје, МАКЕДОНИЈА

No comments:

Post a Comment