Wednesday, September 10, 2014

МЕДИИТЕ ГО ПОДДРЖАА...

Медиите го Поддржаа Новиот Предизвик кој го Прифати Новак

Предизвикот Подели Бакнеж, Подели Бакнеж за Ноле, За Нова Гренд Слем Титула е поддржан од бројни Српски медиуми и други.

Акцијата продолжува. 

Предизвиканите Борис Бекер, Марјан Вајда и Џон Мекинро треба да одговорат на предизвикот, кој е прифатен од Светскиот Рекет Бр.1, Новак Џоковиќ, а започнат од Радан Станковиќ, дете од Скопје, Македонија.

Во тек е пристигнување на нови виде од сите краеви на светот.

"Целта е да се соберат 1 милион видеа со бакнежи за Новак и затоа учествувајте во ПРЕДИЗИКОТ ЗА ДЕЛЕЊЕ БАКНЕЖИ и направете свој видео" вели Радан Станковиќ.

No comments:

Post a Comment